TRIAR IDIOMA: CASTELLANO| VALENCIÀ

Som La Farigola Produccions, empresa dedicada a la gestió i producció de tot tipus d’activitats i propostes en general per a omplir totes les programacions lúdiques, festives, culturals, etc.
Amb experiència en el sector, mitjans i gent preparada per a complir adequadament amb les demandes dels nostres clients,disposem de la capacitat i la preparació per a assumir qualsevol tasca de les esmentades anteriorment, adaptant-nos a les diverses condicions individuals de cada client.
A més, també organitzem mercats temàtics (medievals, de circ, artesania, romans, mariners, pirates, dona, art i artesania…), activitats infantils, tallers, espectacles de carrer, teatre, boatos, espectacles musicals, etc.
Com a referència del nostre treball podem garantir que anys de treball ens avalen positivament i, a més, a petició del futur client podem oferir un gran llistat de clients particulars i entitats públiques que continuen treballant amb nosaltres satisfactòriament.
Sense més, us convidem a que ens conegueu millor navegant per la nostra web.

Pròxims events

02-CALLOUT-medieval

Mercat medieval Fuenterrobles 23 i 24 agost

Fuenterrobles (Valencia)

amb motiu de les festes locals de la poblacio gaudirem dos dies de tematica medieval amb artesania, bon menjar, atraccions infantils i tallers.

FEM-JOC-FOTO

Benicull de xúquer 25 agost

Benicull de xúquer (Valencia)

matí de jocs populars i tradicionals amb ludoteca tematica a la plaça de la poblacio

02-CALLOUT-medieval

Mercat medieval Montesa 6 octubre

Montesa (Valencia)

dia de tematica medieval a la plaça major de la poblacio amb un mercat medieval per les festes de moros i cristians.