TRIAR IDIOMA: CASTELLANO| VALENCIÀ

Som La Farigola Produccions, empresa dedicada a la gestió i producció de tot tipus d’activitats i propostes en general per a omplir totes les programacions lúdiques, festives, culturals, etc.
Amb experiència en el sector, mitjans i gent preparada per a complir adequadament amb les demandes dels nostres clients,disposem de la capacitat i la preparació per a assumir qualsevol tasca de les esmentades anteriorment, adaptant-nos a les diverses condicions individuals de cada client.
A més, també organitzem mercats temàtics (medievals, de circ, artesania, romans, mariners, pirates, dona, art i artesania…), activitats infantils, tallers, espectacles de carrer, teatre, boatos, espectacles musicals, etc.
Com a referència del nostre treball podem garantir que anys de treball ens avalen positivament i, a més, a petició del futur client podem oferir un gran llistat de clients particulars i entitats públiques que continuen treballant amb nosaltres satisfactòriament.
Sense més, us convidem a que ens conegueu millor navegant per la nostra web.

Pròxims events

DSC02905 - copia - copia

Fira de la cirera de Serra 1 i 2 de juny

Serra (Valencia)

amb motiu i com cada any de la recollida de la cirera tindra lloc el mercat d´artesania amb de tot, musica , espectacles, activitats i per a tots els públics.

10

Alcudia de Crespins 8 de juny

Alcudia de Crespins (Valencia)

matí d´activitats infantils i juvenils amb jocs populars i tradicionals amb una ludoteca tematica

DSC02918 - copia - copia

Mercat medieval Onda , 10 i 11 agost

Onda (Castellón)

mercat medieval al municipi amb gran programacio d´actes , musica, espectacles medievals, tornejos, tallers d´oficis, gastronomia , activitats infantils i moltissim mes…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mercat medieval Siete Aguas 12, 13 i 14 agost

Siete Aguas (Valencia)

amb motiu de les festivitats locals podrem gaudir d´un mercat medieval a la plaça de l´esglesia de Siete Aguas com sempre amb moltissim per gaudir.