Oferim en els nostres esdeveniments un espai on artesans i artesanes, a més d’exposar i vendre les seues creacions, també realitzaran en directe els seus treballs, fent partícip al públic, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents oficis, mostrar com es realitza el seu treball i explicar a tot el que pregunte tot allò que desitge saber sobre l’activitat.
Tot açò per aconseguir que la fira , a més d’un espai de compra i venda, siga un espai d’aprenentatge i cultural.
En La Farigola organitzem esdeveniments temàtics de carrer sempre amb una fira d’artesania com a eix.
A través dels artesans i artesanes oferim al públic art, productes i creacions fets a mà, originals, peces úniques.
Els artesans i artesanes sempre són seleccionats amb molta atenció i cura, cercant l’autenticitat i qualitat dels articles així com la seua exposició, amb la finalitat d’oferir un ambient màgic, càlid i genuí.
Amb els tallers participatius i les demostracions d’oficis es crea un ambient d’aprenentatge on la matèria, s’exposa d’una forma amena i lúdica. Amb l’espectacle volem entretenir, sorprendre, emocionar, divertir i també fer reflexionar i pensar…

ATRACCIONS

Una infinitat d’atraccions per al públic més xicotet, des de passejos en ponis o en burrets, una granja, passejos d’oques pel mercat, a una rudimentària sénia manual de fusta o un tiovivo manual, una ludoteca amb diferents jocs d’enginy o jocs tradicionals.

Organització i gestió del mercat

La Farigola Teatre i Artesania, seleccionarà un conjunt de llocs d’artesania adequats per a assistir a la fira del seu municipi, tots d’artesania artística de qualitat.
L’organització animarà als artesans a realitzar part del seu treball cara al públic. També haurà llocs de productes alimenticis tradicionals, com formatges, embotits, dolços, així com una polpería, una taverna medieval i una Khaimah àrab.
Durant l’horari del Mercat estarà present personal de l’organització per a coordinar i gestionar tots els aspectes que aquest esdeveniment comporta:
· Mesurament del lloc de l’emplaçament
· Selecció d’artesans i grups teatrals
· Decoració, amb teles o motius, en funció de la temàtica de la fira, transformació de l’espai.
· Personal per al muntatge i manteniment
· Segur de responsabilitat civil
· Publicitat amb cartells en A3 a quatre tintes així com la difusió d’aquests a càrrec de l’empresa, una setmana abans de l’esdeveniment.

80-90 LLOCS DE ARTESANIA D’AUTOR. Els artesans, així com els llocs seran seleccionats minuciosament per a oferir al públic productes genuïns i en la majoria dels seus llocs els artesans estaran treballant de cara al públic i explicant com realitzen els diferents articles. Entre aquests artesans trobarem: artesania en cuir, bijuteria amb minerals, orfebreria en plata, bijuteria en fimo, feltre, macramé ,pachwork, cristall, filferro, articles en fusta d’olivera, espart, ventalls artesanals pintats a mà, vímet, sabons i productes realitzats a partir de l’oli d’oliva, roba infantil feta a mà, joguets de fusta, fang i ceràmica, cosmètica artesanal de aloe vora, saquets tèrmics, joguets de fusta, articles realitzats amb paper reciclat, quadres, encens, articles realitzats amb arena premsada, ambientadores naturals artesanals i quant a alimentació artesana elaborada, formatges, embotits, espècies, herbes medicinals, pa de figa, fruita seca, llepolies artesanals de pectina, vins i licors, mel, melmelades, pa, conserves artesanals, xocolates artesanals, arrop i tallaetes, adobats… i molt més.

CONEIX ELS NOSTRES TALLERS

Seleccionats amb molta cura per a oferir al públic productes genuïns