Entre tots els serveis a prestar per La Farigola els mercats temàtics ocupen un lloc important. Tant si es tracta de recreacions històriques, festivitats, celebracions de qualsevol tipus, festivals… som capaços d’organitzar, coordinar i gestionar aquests esdeveniments decorant, convocant artesans, triant artistes qualificats, treballant amb personal plenament preparat i amb experiència i sempre assessorant al client de la millor forma possible quant a la temàtica mes adequada al nostre judici, en cas que aquest no es decidisca o cerque tal assessorament.
Tant si es tracta d’un ambient medieval o si la temàtica triada pel client és una altra (circ, romana, pirata, gastronòmica, recreacions, dóna i art, infantil…) posem a la seua disposició tots els nostres mitjans, obstinació i capacitats per a adaptar de la millor forma cada temàtica al lloc d’emplaçament i sobretot als seus visitants i participants (tant públic assistent com a artesans i artistes participants). Tot açò per a satisfer al client complint amb les expectatives d’entretenir, animar, amenitzar i amb tot açò prestar el nostre servei de la millor forma possible.

MERCATS MEDIEVALS

El fantàstic món de l’artesania i el teatre omplirà les places de la seua ciutat o municipi, inundant d’espectacles tant per al públic infantil com a adult tots els racons.
Qualsevol lloc es pot convertir en el marc idoni i en punt de trobada i de contacte entre artesans, artesanes, companyies de teatre i públic.

MERCATS D'ARTESANIA I CIRC

El fantàstic món de l’artesania i el teatre omplirà les places de la seua ciutat o municipi, inundant d’espectacles tant per al públic infantil com a adult tots els racons. Qualsevol lloc es pot convertir en el marc idoni i en punt de trobada i de contacte entre artesans, artesanes, companyies de teatre i públic.

MERCATS ROMANS

Engalanarem i decorarem tot l’itinerari pel qual transcórrega el mercat triant elements decoratius, espais, posats d’artesania i, com no, artistes amb experiència que es mimetitzaran de tal forma que el públic assistent creurà que està en la Roma Antiga dels Cèsars.

MERCATS NADALENCS

Un mercat nadalenc típic està compost de llocs o portals de venda en el carrer o en la plaça, comunament enfront de llocs històrics o de comerç públic. Allí es pot comprar, per exemple, elements culinaris típics. La majoria de les regions posseeixen les seues pròpies especialitats nadalenques, no obstant açò alguns articles són obligatoris i presents en tot mercat nadalenc com: articles al·lusius al nadal, adorns per a l’arbre de Nadal, coses per al Belén, manualitats, etc.

DONA, ART I ARTESANIA

Amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona o en qualsevol altra data, desitgem promoure la realització d’una fira d’artesania de dones, amb la denominació de «Dóna, Art i Artesania», inclosa en la programació d’actes de la setmana de la dona, com un esdeveniment participatiu i cridaner, en el qual diverses dones van a realitzar diferents tallers artesanals i exposició dels seus treballs (en l’espai dels llocs que aporten les artesanes), a l’efecte de mostrar a la societat un altre sector invisible, on la dona, tant de l’àmbit rural com de l’urbà, i que participa activament utilitzant-ho en molts casos com el seu mitjà de vida habitual i principal font dels seus recursos econòmics.