El fantàstic món de l’artesania i el teatre omplirà les places de la seua ciutat o municipi, inundant d’espectacles tant per al públic infantil com a adult tots els racons. Qualsevol lloc es pot convertir en el marc idoni i en punt de trobada i de contacte entre artesans, artesanes, companyies de teatre i públic. A més, a l’entorn de la Fira es podran organitzar diferents esdeveniments locals i activitats paral·leles com la fira del llibre, exposicions d’associacions del lloc (associacions de mestresses de casa, associacions locals, etc.), concursos de fotografia… amb el desig de despertar l’interès i la participació popular.

L'ARTESANIA

artesania-caja-500x401

Oferim un espai on artesans i artesanes, a més d’exposar i vendre les seues creacions, també realitzaran en directe els seus treballs, fent partícip al públic, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents oficis, mostrar com es realitza el seu treball i explicar a tot aquell que pregunte allò que desitge saber sobre l’activitat.

Açò converteix la fira en un espai de compra i venda i,a més, un espai d’aprenentatge i cultural. La Farigola som una empresa que organitza esdeveniments temàtics de carrer sempre amb una fira d’artesania com a eix. A través dels artesans i artesanes oferim al públic art, productes i creacions fets a mà, originals, peces úniques. Els artesans i artesanes sempre són seleccionats amb molta atenció i cura, cercant l’autenticitat i qualitat dels articles, amb la finalitat d’oferir un ambient màgic, càlid i genuí. Amb els tallers participatius i les demostracions d’oficis es crea un ambient d’aprenentatge on la matèria s’exposa d’una forma amena i lúdica. Amb l’espectacle volem entretenir, sorprendre, emocionar, divertir i també fer reflexionar i pensar…

L'ANIMACIÓ

CIRC ITINERANT

Ha arribat el circ! Xanquers, malabaristes, acròbates, pallassos, equilibristes, espectacles de foc i una infinitat més de personatges circenses arribaran a la seua destinació en la seua xicoteta caravana plena d’humor, il·lusió i música creant un gran ambient festiu i impregnant els carrers del meravellós món del circ. Els artistes aprofitaran qualsevol racó de la localitat per a realitzar els seus sorprenents numeros i realitzaran un xicotet espectacle al final del recorregut.

En xicotets i grans espectacles portaran el riure, ensenyaran, sorprendran i commouran. Una infinitat de sentiments creant ambient.

artesaniaycirco-500x344

ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DEL MERCAT

La Farigola seleccionarà un total de 30-35 llocs, adequats per a assistir a la fira d’artesania del seu municipi, tots d’artesania artística de qualitat.

L’organització animarà als artesans a realitzar part del seu treball cara al públic. També haurà posats de productes d’alimentació tradicionals, com a formatges, embotits, dolços, així com una polpería, una pizzeria ,una taverna de begudes i/o una Khaimah àrab. Durant l’horari del mercat estarà present personal de l’organització per a coordinar i gestionar tots els aspectes que aquest esdeveniment comporta:

  1. Mesurament del lloc d’emplaçament
  2. Selecció d’artesans i grups teatrals
  3. Decoració, amb teles o motius, en funció de la temàtica de la fira, transformació de l’espai…