El fantàstic món de l’artesania i el teatre omplirà les places de la seua ciutat o municipi, inundant d’espectacles tant per al públic infantil com a adult tots els racons.
Qualsevol lloc es pot convertir en el marc idoni i en punt de trobada i de contacte entre artesans, artesanes, companyies de teatre i públic.
A més, a l’entorn de la Fira es podran organitzar diferents esdeveniments locals i activitats paral·leles com la fira del llibre, exposicions d’associacions del lloc (associacions de mestresses de casa, associacions locals, etc.), concursos de fotografia… amb el desig de despertar l’interès i la participació popular.

L'ARTESANIA

Oferim un espai on artesans i artesanes, a més d’exposar i vendre les seues creacions, també realitzaran en directe els seus treballs, fent partícip al públic, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents oficis, mostrar com es realitza el seu treball i explicar a tot aquell que pregunte allò que desitge saber sobre l’activitat.
Açò converteix la fira en un espai de compra i venda i,a més, un espai d’aprenentatge i cultural. La Farigola som una empresa que organitza esdeveniments temàtics de carrer sempre amb una fira d’artesania com a eix. A través dels artesans i artesanes oferim al públic art, productes i creacions fets a mà, originals, peces úniques. Els artesans i artesanes sempre són seleccionats amb molta atenció i cura, cercant l’autenticitat i qualitat dels articles, amb la finalitat d’oferir un ambient màgic, càlid i genuí. Amb els tallers participatius i les demostracions d’oficis es crea un ambient d’aprenentatge on la matèria s’exposa d’una forma amena i lúdica. Amb l’espectacle volem entretenir, sorprendre, emocionar, divertir i també fer reflexionar i pensar…

artesania031-500x440

ALIMENTACIÓ

ALIMENTACION-650ANCHO-500x375

La Farigola convida als seus esdeveniments a una selecció de llocs d’alimentació típics i artesanals. Entre ells trobem llocs de formatge, embotits, dolços tradicionals, herbes i espècies, pa i fruita seca. I, com no, perquè aquests mai poden faltar, també tavernes, creuria, pizzeria, pulperías, asadors i khaimah àrab.

TALLERS

Grans i xicotets gaudiran aprenent i creant les seues pròpies peces. Entre els tallers que ens podem trobar hi ha de: polseres amb comptes, pilotes de malabars, moneders de pell, sabó, perfum, sal màgica, decoració amb flor seca, decoració de tèxtil, figures de fusta, modelat de fang manual o amb el torn, torn de fusta, ferreria, marmoleado, instruments de bambú, bijuteria amb fimo o amb plata, teatre i disfresses, percussió, aquarel·la i oli, gravats, marionetes, paper reciclat, teler, etc.

TALLERES-650ANCHO-500x381

ATRACCIONS

ATRACCIONES-650ANCHO-500x375

Una infinitat d’atraccions per al públic més xicotet, des de passejos en ponis o en burritos, una granja, passejos d’oques pel mercat, a una rudimentària sénia manual de fusta o un tiovivo manual, una ludoteca amb diferents jocs d’enginy o jocs tradicionals.

ORGANITZACIÓ I GESTIÓ

La Farigola Teatre i Artesania seleccionarà un total d’entre 50 a 60 llocs, adequats per a assistir a la fira d’artesania del seu municipi, tots d’artesania artística de qualitat.

L’organització animarà als artesans a realitzar part del seu treball de cara al públic. També haurà puestos de productes alimentaris tradicionals com formatges, embotits, dolços, així com una pulpería, una taverna medieval i una Khaimah àrab.

Durant l’horari del Mercat estarà present personal de l’organització per a coordinar i gestionar tots els aspectes que aquest esdeveniment comporta:

1. Mesurament del lloc d’emplaçament.

2. Selecció d’artesans i grups teatrals.

3. Decoració, amb teles o motius, en funció de la temàtica de la fira, transformació de l’espai.

4. Personal per al muntatge i manteniment.

5. Assegurança de responsabilitat civil.

6. Indicació amb fletxes per tota la població fins al lloc de l’esdeveniment, per a facilitar l’assistència de públic.

7. Publicitat amb cartells en A3 a quatre tintes així com la difusió d’aquests a càrrec de l’empresa, una setmana abans de l’esdeveniment.

8. Notes de premsa i contacte amb els mitjans de comunicació (ràdio, televisió, internet).

ORGANIZACION-650ANCHO-500x375