ALERTA ROGE

Espectacle d’humor i circ per a tota la família.
Aquest carismàtic personatge, artista polipatétic i creador de gestes farragoses es desviurá per sorprendre, per impressionar,per enlluernar al seu públic.
Ho aconseguirà?… Arribarà a ser l’artista volgut que somia ser?…

Fitxa tècnica:

· Durada:50 min aprox.
· Muntatge: 50 min.
· Desmuntatge: 40 min.
· Espai escènic plànol i llis
· 4 x 4 m ample i fons.
· 4 m d’altura
· Pren corrent 220 v.
· Accés per a furgoneta i aparcament.
· Camerí amb aigua, bany i espill.

CABARÉ SIRSENSE

Tenim el plaer de presentar-los aquesta nova modalitat d’espectacle de varietats. Una hora i mitja d’espectacle on acròbates, comediants, malabaristes, trapecistes, aeristes, ballarines, músics, pallassos i mags, dirigits tots per un presentador, portaran al públic a una exaltació dels sentits en un quadrilàter transformable per la professionalitat d’uns actors amb una àmplia experiència teatral circenses.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES:
·N.º artistes/cantants: 5
·N.º tècnics: 1
·Espai: Indiferent
·Ample: 6 m.
·Profund: 4 m.
·Alt: 5 m.
·So: 500 W.
·Luz: 1.000 W.

TRAGA TIÉRRAME

Ell és descendent d’una llarga estirp de mags, mentalistes i il·lusionistes. Ha estudiat en les més grans i prestigioses escoles de màgia (sense molt èxit).
Avui, davant vosaltres, demostrarà que és un digne descendent de la seua família o quedarà en ridícul en l’intent.
El que comença com una vetlada de màgia i diversió a poc a poc es torna una bogeria que ni el propi protagonista sap on acabarà. Molta complicitat amb el públic, humor absurd i màgia estúpida són els pilars d’aquest gran espectacle.

Fitxa Tècnica:

· Un espai diàfan i plànol de 4 x 3 metres.
· Presa de corrent 220 v.
· Equip de so
· PA (punts d’amplificació) en funció de l’espai.
· Una persona de l’organització present en el muntatge i durant l’espectacle.
· Temps de muntatge: 30 min.
· Durada de l’espectacle: 50 min.
· Desmuntatge: 30 min.
· En cas de programació nocturna en carrer l’organització s’encarregaria de la il·luminació.
· Pàrquing per a una furgoneta.

Currículum:

Dedicat al teatre des de les 14 anys, Roi González descobreix el món del pallasso en el 2005. A partir d’ací comença a estudiar amb mestres com: Jango Edwards, Anton Valen, Fraiser Hooper, Pep Vila, Boig Brusca, Álex Navarro…
També treballa com a malabarista, xanquer, motociclista i tirafoc en nombroses cercaviles i animacions amb Troula Animació».
En el 2007 treballa com a pallasso en el Circ Deros en l’espectacle «In Venezia». També en el 2007 comença a treballar per tota la península com monociclista en la companyia «Zancalino Produs» a l’espectacle «Perigo» encara en cartell.
En el 2008, com a part de la directiva de l’Associació Valenciana de Circ, organitza, actua i presenta nombrosos cabarets a València i voltants. D’aqueixos cabarets sorgeix la idea de «Traga Tiérrame», que s’estrena en 2009 com a espectacle de cafè-teatre de 50 min de durada. En l’actualitat, «Traga Tiérrame» està tenint un gran acolliment tant en la sala com en el carrer.
En tots aquests anys ha treballat en Festivals com Humore Azoka, Fira de Teatre de Ciutat Rodrigo, Festiclown, Magiclown, Fira Màgica, Festisahara, Musicaliza,*Mostra de Teatre de Cee o Festival do Humor de Cangas.

VALKIRIAS

Valkirias-web-500x750

La desolació de la terra després d’un gran desastre porta a les Valkirias. Unes guerreres que arriben amb el propòsit d’il·luminar de nou la terra amb el seu foc i amb la seua llum convertint tot el lloc en una pluja de centelleigs i màgia. Un espectacle on els malabars de llum, de foc i l’ús de pirotècnia seran les armes perquè les Valkirias complisquen amb el seu objectiu i rescaten l’energia del públic per a seguir lluitant.

FITXA TÈCNICA:

· Durada: 40 minuts.
· Idioma: Gestual.
· Públic: Tots els públics.
· So: 600 w.
· Espai escènic: 6m ample, 5m llarg, 5m altura.
· Necessitats tècniques: Punt de llum a peu d’escenari, camerí amb bany i espill, accés a l’escenari amb una hora i mitja d’antelació, escenari llis, sense moqueta i sense desnivell.

FINA, PURA Y SEGURA

Riiiiiinnnnnng…
Fes el desdejuni, la xiqueta que plora, criden a la porta, no queda sucre, avui he de pagar els rebuts, posar la llavadora, la planxa, quina mandra!, Per què les de la tele estan sempre perfectes?, Tinc uns cabells blancs!, Déu meu… Açò és pell de taronja!?… El bacalaíto anglés, aqueix sí que m’ix bé…
Fina i Pura, dos divertits i singulars personatges que ens conviden a conèixer i compartir el seu propi món amb molt humor, provocant així que ens vegem reflexades i aconseguim riure’ns de nosaltres mateixes.
Des de l’humor tractem temes que afecten a les dones, com les relacions desiguals, la poca valoració del treball a casa, la pressió que exerceix la bellesa, l’estètica i la sobrevaloració de la
joventut sobre l’autoestima, la premsa groga com a forma d’evasió i una infinitat més de temes d’actualitat.
Una obra en clau de clown amb la qual reflexionar sobre els rols de la dona en la societat actual.

FITXA ARTÍSTICA:

Artistes: Loles Serrano i Olga Osuna
Tècnic de so: Alberto Vidal
Adreça i producció: Cia.. La Risa Floja
Fotografia: Suso Imbernón
Disseny gráfic: Bruno López
Escenografia i vestuari: Cia.. La Risa Floja
Idioma: Castellà
Lloc de creació: Espai de Circ
Gènere: Teatre clown
Durada: 60 min
Espectacle per a tots els públics

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Espai: 6m x 5m
So: 1000w, 4 canals
Il·luminació: 20000w
Accés a la sala amb 2 h d’antelació.
Desmuntatge: 1 h.

COMPANYIA:
La Risa Floja és una companyia que naix en 2003, formada per professionals amb llarga experiència en el camp de l’educació, la psicologia, el treball social i l’animació.
L’objectiu que ens uneix és crear un projecte comú amb el qual, a través del circ, el clown i les diferents arts escèniques, poder arribar a tot tipus de públics, amb un resultat fresc, innovador i creatiu, sense deixar de costat el missatge social i en el qual l’humor siga el protagonista.
La Risa Floja treballa fonamentalment en l’àrea de l’educació i en la creació i representació d’espectacles propis dirigits a tot tipus de públics, treballant principalment a la Comunitat Valenciana. Companyia cofundadora de la Associació Valenciana de Circ.